Drømmelejlighed til salg i New York

15,1Drømmelejligheden ligger på 35. etage i 15 CPW - den lyse bygning længst til venstre.
Foto: TV 2

De kan bare det der med store luksusboliger i USA, og vi er vilde med dem her på tv2.dk. Jo større og dyrere, jo bedre.

I hjertet - eller måske rettere i lungen - af New York er der lige nu en helt unik lejlighed med fri udsigt over Central Park til salg. Pris: 315 mio. kroner for 520 m2.

Den ligger på 35. etage i en af Manhattans dyreste og mest efterspurgte lejlighedskomplekser - Fifteen Central Park West, som blev tegnet af prestigearkitekten Robert A. M. Stern og opført i 2006-2008.

15 CPW, som byggeriet forkortes af de smarte, består af to bygninger - en på 19 etager og en på 43 etager - og beskrives som et af de mest luksuriøse og prestigefyldte steder at bo i New York.

De kendtes gemmested

Blandt perlerækken af kendisser, der har ejet eller stadig ejer en lejlighed her, er musikerne Sting og Madonna samt skuespilleren Denzel Washington.

New YorkDer er desværre ikke offentliggjort billeder fra lejligheden, som er til salg. Billedet her er fra 15 CPW's hjemmeside
Foto: TV 2

Af samme årsag skulle der angiveligt være en hemmelig, privat indkørsel, så stjernerne kan køre ind og ud uden at blive generet af paparazzier.

Blandt fællesfaciliteterne kan desuden nævnes en biograf, et bibliotek samt en tempereret vinkælder, hvor man kan leje et opbevaringsrum til ens samling af årgangsvine.

Se flere billeder fra 15 CPW via linket i boksen øverst til højre.

Annonce:


Nyhedsbreve.tv2.dk RSS-feeds Pauseskærm

Annonce:
Annonce:

Se også